Skoro jasno
16°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Týraná žena žila 30 rokov v strachu
Zdielať na

Týraná žena žila 30 rokov v strachu

Až tridsať rokov trpela spolu s tromi synmi agresivitu svojho manžela za dverami panelákového bytu. <b>VIDEO: Rozhovor s pani Gabrielou a psychologička Hana Bártová</b>

Krimi noviny TV JOJ včera priniesli prípad Gabriely Gluchovej, ktorá bola  obeťou týrania vlastným manželom. Nedokázala sa mu však vzoprieť zo strachu.

Až tridsať rokov trpela spolu s tromi synmi agresivitu svojho manžela za dverami panelákového bytu. Ten ich veľmi často bil, o čom vedeli aj susedia. Práve tí sa rozhodli ich trápenie ukončiť a zavolali počas jednej noci na neho políciu.

Týraná žena sa ocitla v nemocnici s rozsiahlymi zraneniami a až táto situácia ju posmelila podať na neho trestné oznámenie. Gabriela žila so svojím manželom v strachu a keďže bola od neho finančne závislá a nemala kam ísť, trpela naďalej jeho násilie.


 
Jej manžel, ktorý pracuje ako taxikár týral svojich najbližších úplne vedome, alkoholu vraj neholdoval. Žene, ktorej sľúbil pred oltárom lásku na večnosť, spôsobil fyzickým týraním trvalé následky.

Gabriele pomohla v jej strachu a trápení polícia a súd, ktorý rozhodol o uvalení predbežného opatrenia. Manžel  už nemal možnosť sa k nej priblížiť. Veľkou oporou  pre ňu je Krízové centrum Aliancia žien.

Zdielať na

Najčítanejšie správy