Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jej tvár spájajú s Alenou Zs.: Ozývali sa mi priatelia, či viem, že som sa stala objednávateľkou vraždy
Zdielať na

Jej tvár spájajú s Alenou Zs.: Ozývali sa mi priatelia, či viem, že som sa stala objednávateľkou vraždy

DUNAJSKÁ STREDA / O takú popularitu 29-ročná žena z Veľkého Medera určite nikdy nestála. Keď pred rokmi účinkovala vo videoklipe svojho bývalého partnera, netušila, že raz budú jej tvár spájať s menom jeho predchádzajúcej partnerky. Možno by sa na tom aj schuti zasmiala, ak by to meno nebolo Alena Zs. z Komárna.

Ďalšie obvinenie Aleny Zs., tentoraz v súvislosti s vraždou exprimátora Hurbanova Ladislava Basternáka, opäť vytiahli fotografie mladej ženy z Veľkého Medera. Mónika síce obvinenú ženu pozná, ale dnes ju s ňou spájajú už len novinové články a fotografie. "Nemyslím si, že až tak sa podobáme, možno v tom, že mala také dlhé čierne vlasy a ľúbila sa starať o seba a jedine to, že máme spoločného bývalého," povedala Mónika. 

Marian, alias Ampulka je expartnerom oboch žien. Pred rokmi manažoval vznik videoklipu, v ktorom si Mónika zahrala. Ak by vedela, že médiá začnú jej tvár spájať s Alenou Zs., asi by účinkovanie odmietla. "Začali sa mi ozývať priatelia, či viem o tom, že som sa stala objednávateľkou vraždy Jána Kuciaka. Bola som v šoku, niekto vám ukradne identitu," uviedla Mónika.

"Články boli stiahnuté až na 4. deň," uviedol advokát Ľubomír Zlocha. Právnik Móniky je presvedčený, že práve tým bol vytvorený čas, kedy si jej fotografiu mohli stiahnuť a šíriť aj ďalšie médiá. "Najprv sme sa snažili, nech vymažú tie fotky. Ja som si myslela, že sa to už ukončilo, ale bohužiaľ, to začalo znova, všetko, použili znova moje staré fotky," uviedla Monika. 

"Je pravdepodobné, že žalobu budem musieť podať, lebo predstavy sa nezhodujú s tým, čo by sme požadovali," dodal Zlocha. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy