Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Polícia zaistila podozrivé luxusné autá za 13 miliónov korún
Zdielať na

Polícia zaistila podozrivé luxusné autá za 13 miliónov korún

Do možného podozrivého obchodovania s nimi je zapletený asi 37-ročný muž z Kysuckého Nového Mesta, ktorý je v súčasnosti vo vyšetrovacej väzbe za podvody a distribúciu drog. <b>VIDEO: zaistené autá</b>

Polícia v uplynulých dňoch zaistila v Žilinskom kraji deväť luxusných osobných automobilov rôznych značiek za 13 miliónov korún.

Vozidlá boli v minulosti pravdepodobne ukradnuté a za nižšiu cenu odpredané novým majiteľom. Nie je vylúčené, že do možného podozrivého obchodovania s autami je zapletený 37-ročný muž z Kysuckého Nového Mesta, ktorý je v súčasnosti vo vyšetrovacej väzbe za podvody a distribúciu drog. Informovala o tom dnes polícia.

"Predmetom vyšetrovania bude, či a kde boli vozidlá odcudzené. Urobili sme už nejaké expertízy u troch vozidiel, kde sa potvrdilo, že boli odcudzené. Každé v inej krajine," dodal šéf krajskej polície v Žiline František Posluch.

Automobily policajti zaistili v Martine, Čadci a Žiline. Majitelia ich údajne kúpili za výhodné ceny. Posluch zatiaľ nespresnil možnú výšku trestu pre podozrivého z Kysuckého Nového Mesta. "Ťažko to teraz konkretizovať, lebo v jeho prípade je rozrobených viacero vecí," upozornil šéf krajskej polície.

Zdielať na

Najčítanejšie správy