Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Nehoda na Lafranconi paralyzovala dopravu v Bratislave aj na Záhorí
Zdielať na

Nehoda na Lafranconi paralyzovala dopravu v Bratislave aj na Záhorí

BRATISLAVA / Od stredy rána sa na mnohých miestach v Bratislave a smerom do hlavného mesta tvorili kolóny. Dostať sa ráno do práce zo Záhoria do hlavného mesta a prísť včas bolo nemožné. Vodiči zostali stáť na diaľnici desiatky minút. Paralyzované boli aj obchádzkové trasy.

Bratislava sa zobudila do zamrznutého rána, vodičom komplikovala dopravu poľadovica. Ranná doprava doslova skolabovala. Na namrznutom moste Lafrancocni v smere do Petržalky sa počas špičky stali viaceré dopravné nehody od seba vzdialené len pár metrov. V jednom prípade došlo k zrážke kamiónu s dvomi osobnými autami. V tom druhom auto po šmyku skončilo rozbité vo zvodidlách.

K havarovaným autám sa mali problém dostať aj odťahové služby. Po nehodách sa totiž vytvorili obrovské kolóny. Dispečéri národnej diaľničnej spoločnosti museli priebežne uzatvárať kvôli bezpečnosti tunel Sitina. Čo sa týka zdržania, najhoršie na tom bol vjazd do Bratislavy po diaľnici D2. Dopravné servisy hlásili až dvojhodinové kolóny. Situácia sa na diaľnici upokojila okolo 11 pred poludním. Obchádzkové trasy boli dovtedy taktiež preplnené.

Čitateľ Roland cestuje zo Záhorskej Bystrice do Bratislavy už vyše hodiny. Prešiel dovedna 7 kilometrov:

​Cesta medzi Stupavou a Lozornom:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy