Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bratislava opäť žiari krásou, farbami a harmóniou. Začal sa veľtrh Interbeauty
Zdielať na

Bratislava opäť žiari krásou, farbami a harmóniou. Začal sa veľtrh Interbeauty

BRATISLAVA / Jeseň je vraj najpestrejším ročným obdobím a z tohto pohľadu aj najkrajším. Krása je zároveň ustavičnou témou hlavne medzi ženami a tentoraz je to aj téma 35. ročníka Medzinárodného veľtrhu krásy - Interbeauty v bratislavskej Inchebe.

Na ploche okolo 8000 metrov kam oko pozrie, všade plno krásy, farby a harmónie. Okolo 200 vystavovateľov zo šiestich krajín ponúka všetko možné, čo sa krásy a skrášľovania týka. "Incheba ponúka až do soboty 3-dňový festival krásy, zdravého životného štýlu a všetko, čo súvisí s pekným okolo nás," uviedla Antónia Mištáľová, hovorkyňa Incheby. "Počas týchto troch dní sa môžu návštevníci nechať bezplatne upraviť," dodala.

Krása nie je len o zovňajšku, ale aj o vnútornom duševnom zdraví. Práve preto bude súčasťou výstavy aj veľtrh ezoteriky a zdravého životného štýlu. "Sú pripravené na každý deň prednášky na témy zdravého životného štýlu, objavovania vnútornej rovnováhy," povedala Antónia Mištáľová.

Vo štvrtok sa v rámci programu predstavia najznámejšie vizážistky sociálnych sietí, ako napríklad Lucia Sládečková, Zuzana Šutjaková alebo Heňka z koliby, ktoré budú predvádzať svoje umenie. ​V rámci programu v Inchebe prebehnú aj majstrovstvá v manikúre, make-upe a vlasovom a nechtovom dizajne. "Predstavia sa aj známe tváre z obrazovky, ako Aneta Parišková alebo Mirka Luberdová," vymenovala hovorkyňa Incheby..

Veľtrh nie je určený len ženám, dobre vyzerať dnes chcú aj niektorí muži. "Pre pánov sú pripravení holiči a barberi. A v sobotu "Barber Battle", veľký súboj holičov zo Slovenska a Čiech," povedala Antónia Mištáľová. Pre tých ostatných, ktorí budú svoje partnerky iba sprevádzať je v Inchebe ešte niečo. Tradične jednou z najväčších atrakcií veľtrhu je bodypainting - teda maľba na nahé telo. "Je to exhibícia, nie súťaž, máme vystúpenie na tému cirkus.
Vystúpenie je veselé, farebné a dáva možnosť ukázať viac variácií zvierat," dodala Marta Gejdošová. body artistka. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy