Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Veľtrh Interbeauty ponúka krásu, dizajn a nové trendy. Návštevníci sa majú na čo tešiť
Zdielať na

Veľtrh Interbeauty ponúka krásu, dizajn a nové trendy. Návštevníci sa majú na čo tešiť

BRATISLAVA / Incheba už po 30. rok prináša veľtrh krásy pre pánov aj dámy pod názvom Interbeauty. Dvojdňový veľtrh prevedie návštevníkov svetom kozmetiky a skrášľovacích služieb.

Pod jednou strechou si záujemcovia a záujemkyne môžu obzrieť najnovšie trendy v líčení, starostlivosti o pleť a aj tvorbe účesov. Práve o tom je veľtrh Interbeauty, ktorý v týchto dňoch prebieha v priestoroch Incheby.

Každoročne sa na podujatí Interbeauty stretávajú špičkoví odborníci, ktorí svoje zručnosti predvádzajú v exhibičných vystúpeniach a súťažiach. Návštevníci si teda okrem nových trendov môžu pozrieť aj nezvyčajnú šou. Ženy, ktoré sa o seba rady starajú si na tomto veľtrhu prídu na svoje. V jednom rohu súťaž v stajlingu vlasov a make-upu, a v druhom sa návštevníci môžu nechať namaľovať. Profesionálne vizážistky poradia ako sa nalíčiť a aké sú trendy v tomto roku. 

Veľtrh má už dlhoročnú tradíciu, avšak každý rok prináša určité zmeny. Tento rok si na svoje prídu aj muži. "Tohtoročnou zmenou je rozšírenie ponuky produktov a služieb pre pánov. muži tu stretnú nie len holičov a barberov, ktorí ich upravia, ale môžu si pozrieť aj najnovšie trendy v obliekaní," uviedla Antónia Mištaľová, hovorkyňa Incheby. Pri oblekoch dominujú modré odtiene. "Prevláda dvojradový so širšími fazónami," potvrdila Zuzana Barutová, asistentka predaja pánskych oblekov.

​V otázke šiat sú trendy "vpredu krátke šaty, v zadu dlhé. Krásne vlečky, výšivky a rôzne krajky," povedala Anna Jašeková, majiteľka obchodu so spoločenskými šatami. Kamienky sú na ústupe. Trendy neobchádzajú ani svadobné šaty. Budúce nevesty chcú byť v tomto roku viac za princezné. " V móde je krajka, vyšívané korzety a veľké sukne," povedala Martina Kotláriková, vedúca svadobného salónu.

K svadbe samozrejme patrí aj výzdoba sály. "Moderné sú skôr také vintage záležitosti, otvorené priestory, vraciame sa trošku k tradíciám ako slovenský folklór," povedal Stano Surovčiak.

V líčení bude prevládať jemnosť a jednoduchosť. Hoci profesionáli sa zhodli, že nápadom sa medze nekladú a najdôležitejšie je si nájsť štýl, v ktorom sa žena dobre cíti. 

Organizátori očakávajú približne 12000 návštevníkov, ktorí si môžu veľtrh prezrieť do soboty (10.2.) do 18:00 hodiny. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy