Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kukláči zasahovali vo fitnescentre. Ľudia museli docvičiť a priestory opustiť
Zdielať na

Kukláči zasahovali vo fitnescentre. Ľudia museli docvičiť a priestory opustiť

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Kriminálna polícia uskutočnila raziu v jednom z fitnesscentier v Spišskej Novej Vsi, pri ktorej zaistila veľké množstvo rastových hormónov.

Policajti zastavili luxusné SÚV medzi Spišskou Novou Vsou a Harichovcami. Z policajného auta vystúpili kukláči. Za volantom sedel Ján, majiteľ fitnescentra. Išli po vodičovi auta. Bol ním Ján, ktorý vlastní fitnescentrum. Priamo na ceste ho zadržali a prehľadali auto. Pri prehliadke mercedesu údajne policajti našli, čo hľadali.

Ďalšia skupina kukláčov a spišskonovoveských kriminalistov medzitým zasahovala v nákupnom centre, kde má Ján fitnescentrum. Prekvapili tam posilňujúcich klientov, ktorí po príchode policajtov museli docvičiť a priestory opustiť. Jeden z nich povedal, že do fitnescentra prišli so slovami, že ide o raziu na anaboliká a steroidy. Hľadali v priestoroch troch mužov, ale našli tam iba jedného z nich. 

Policajti dlhé hodiny prehľadávali viaceré priestory. Akcia údajne mala úspech a policajti našli stovky balení nelegálnych podporných látok. Z nich by sa malo dať vyrobiť tisícky dávok pre záujemcov z oblasti fitnes.

Policajti sa k udalosti nechceli predbežne vyjadrovať. "Vzhľadom na to, že momentálne prebiehajú procesné úkony spojené s uvedenou akciou, bližšie informácie v tejto chvíli nie je možné poskytnúť," povedala Lenka Ivanová, hovorkyňa KR PZ Košice. 

Akcie sa zúčastnilo približne 60 policajtov. V cele predbežného zadržania skončili štyria podozriví muži. Údajne okrem majiteľa Jána zadržali aj jeho dvoch zamestnancov. V putách skončil aj známy kulturista a osobný tréner Roman zo Spišskej Novej Vsi.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy