Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO: Koncerty, známe tváre aj živé vysielanie. Bystrica privítala JOJku v meste
Zdielať na

VIDEO: Koncerty, známe tváre aj živé vysielanie. Bystrica privítala JOJku v meste

BANSKÁ BYSTRICA / Prešlo sedem rokov odkedy známe tváre TV JOJ hosťovali v Banskej Bystrici. Ani tentokrát však nesklamali a pre ľudí pripravili bohatý program. No čerešničkou na torte bude ako zvyčajne živé vysielanie Novín o 19:30 priamo z námestia.

Štáb, moderátori, redaktori, ale aj herci po siedmich rokoch opäť zavítali do Banskej Bystrice. Po úspešnej nedeli v Spišskej Novej Vsi sa aj v ďalšom meste mohli ľudia na čo tešiť. "Bohatý program začína 13:30 detským blokom - televízia RIK v spolupráci s hudobným producentom Martinom Zimánim. Je to naozaj pekný pesničkový blok," vyzradil Roman Neuschl.

​Diváci sa na námestí osobne stretli s obľúbenými tvárami z televíznej obrazovky. A pripravené boli aj vystúpenia hudobníkov. "Celeste Buckingham so skupinou, Lina Mayer, Peťo Cmorík, Zuzana Smatanová, ale napríklad aj výborní prešovskí muzikanti prídu," pokračoval Neuschl. 

Na námestí bola aj moderátorka Erika Barkolová, ktorá zo zákulisia pozývala ľudí, aby sa v krásnom slnečnom počasí spoločne prišli zabaviť na námestie.

Nechýbala ani autogramiáda známych tvári TV JOJ:

O pol ôsmej čaká na návštevníkov živé vysielanie Novín o 19:30. "Máme tu prenosový voz. Všetko, ako keby to bolo v televíznom štúdiu," prezradila Sylvia Budaiová z TV JOJ. Najprv sa však musela natočiť upútavka: 

Pred týždňom zahájila JOJka v meste svoju púť v Spišskej Novej Vsi. Na námestí sa zišli tisícky ľudí, kde panovala skvelá atmosféra. Priestor v centre mesta bol zaplnený do posledného miesta. Spišiaci stáli v radoch aj na autogramiády.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy