Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mama prišla do školy brániť dcéru a vylepila učiteľovi. Dcéra neskôr priznala klamstvo
Zdielať na

Mama prišla do školy brániť dcéru a vylepila učiteľovi. Dcéra neskôr priznala klamstvo

ČERVENICA / V Červenici v okrese Prešov na východe Slovenska dostal učiteľ facku od matky jeho žiačky. Incident priamo na mieste vyšetrovala polícia. Matka tvrdila, že iba bránila svoju dcéru a konala vo vypätej situácii. Od policajtov za to dostala pokutu. Učiteľ ale už niekoľko dní po incidente maróduje.

Do školy prišla nahnevaná matka 15-ročnej žiačky a zaútočila na jedného z učiteľov. Incident sa stal na dvore základnej školy, no na to, čo mu predchádzalo a čo nasledovalo po ňom má každá strana svoju verziu. 

Zástupkyňa riaditeľa potvrdila, že došlo k útoku na jedného z učiteľov a vraj sa to vyriešilo na mieste po tom, ako sa dievča priznalo, že matke klamalo. Privolaní policajti to vyriešili na mieste pokutou. "Incident bol vyhodnotený ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu, ktorý policajti na mieste vyriešili uložením blokovej pokuty páchateľke," uviedol policajný hovorca v Prešove Daniel Džobanik. Žena zaplatila 30 eur.

Pätnásťročná žiačka i jej rodičia ale tvrdia, že matka si to ručne išla vydiskutovať až po tom, ako podľa nich učiteľ pohrozil fackou jej dcére. Učiteľa sa reportérovi TV JOJ Vladimírovi Jurekovi nepodarilo nájsť. Od incidentu je PN a telefón položil. Podľa zástupkyne riaditeľa od incidentu slabšie počuje na jedno ucho. Údajne zvažuje podať aj trestné oznámenie. 

Trestné oznámenie na neznámeho páchateľa zvažuje aj rodina žiačky. Tej po incidente chodia vulgárne správy z viacerých účtov. Incidentom v škole sa zaoberalo aj vedenie obce. Občianska hliadka dostala pokyn matku nepúšťať do školy.   

Súvisiace články

Najčítanejšie správy