Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zlodeji vykradli predajňu, peniaze ukryli na netradičné miesto
Zdielať na

Zlodeji vykradli predajňu, peniaze ukryli na netradičné miesto

LEVICE / Dvaja mladí muži ukradli v piatok v jednej z levických predajní nemalú sumu peňazí. Tú si ale rozdelili, pričom časť ukryli do kanála.

Ku krádeži peňazí došlo v jednej z predajní v Leviciach. Za predavačkou do mäsiarstva prišiel priateľ aj s kamarátom. Z priestorov vyhradených pre zamestnancov tak odcudzili  finančnú hotovosť vo výške 3 975 eur. Ihneď po oznámení incidentu, začala polícia s vyšetrovaním. 

30 ročná zamestnankyňa, v práci končila a počas toho, ako sa išla prezliecť ju obaja muži čakali v priestore pre zamestnancov. Na stole vedľa počítača si všimli položenú plátenú tašku, v ktorej boli peniaze. Bez toho, aby žena čokoľvek tušila eurá ukradli. Po odchode z obchodu ženu odprevadili na autobusovú zastávku. S ukradnutými peniazmi išli páchatelia do herní, a tam časť z nich minuli. Peniaze, ktoré muži nestihli prehrať napokon ukryli na parkovisku.

Z dôsledného vyšetrovania prípadu vyplynulo, že za krádežou stoja dvaja mladí muži vo veku 30 a 21 rokov. "Obaja boli ku skutku na polícii vypočutí. Podozriví uviedli, že ešte v ten istý deň časť peňazí minuli pre svoju potrebu a zvyšné schovali na ulici Červenej armády do kanála. Na mieste bola vykonaná obhliadka, pri ktorej bolo nájdeným 1 600 eur. Peniaze boli vrátené splnomocnenej osobe," uviedla polícia Slovenskej republiky v príspevku na svojej stránke na Facebooku. Poverený policajt následne obvinil tridsaťročného Ladislava z Levíc a 21 ročného Ľudovíta z Mýtnych Ludan. Obaja obvinení sú momentálne stíhaní na slobode, pričom im hrozí trest odňatia slobody na 2 roky.

Pozrite si reportáž o krádeži včiel:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy