Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Koalícia oklamala a ponížila verejnosť, protesty pokračujú, tvrdia organizátori
Zdielať na

Koalícia oklamala a ponížila verejnosť, protesty pokračujú, tvrdia organizátori

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Protesty za predčasné voľby budú pokračovať v piatok. Robert Fico, Andrej Danko a špeciálne Béla Bugár svojím rozhodnutím ponížili a oklamali celú občiansku verejnosť.

Vo vyhlásení, ktoré poskytli agentúre SITA, uvádzajú organizátori zhromaždení za predčasné voľby, že Robert Fico, Andrej Danko a špeciálne Béla Bugár svojím rozhodnutím ponížili a oklamali celú občiansku verejnosť.

Snaha trojice lídrov koaličných strán Smer-SD, SNS a Most-Híd udržať sa za každú cenu pri moci je podľa nich jasným dôkazom toho, že chcú zamiesť pod koberec všetky korupčné kauzy, o ktorých písal aj zavraždený investigatívny novinár Ján Kuciak. Organizátori považujú predčasné voľby za jedinú možnosť, ako sa pokúsiť o obnovu dôvery ľudí v štát.

V piatok sa preto budú konať ďalšie protesty za predčasné voľby. "Veríme, že nám osud tejto krajiny nie je ľahostajný a v piatok spolu prídeme do ulíc," uviedli vo výzve Katarína Nagy Pazmány, Peter Nagy, Karolína Farská, Juraj Šeliga, Veronika Bruncková, Táňa Sedláková a Jakub Kratochvíl.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy