Jasno
14°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Darčeky na jednom mieste. V Inchebe sa začali Dni Vianoc
Zdielať na

Darčeky na jednom mieste. V Inchebe sa začali Dni Vianoc

BRATISLAVA / Ak ste už stihli pobehať všetky možné a možno aj nemožné obchody a nákupné centrá a aj tak vám chýba polovica darčekov, nestresujte sa. V hlavnom meste sa začínajú Dni Vianoc. Tam nájdete nie len zaujímavé inšpirácie, ale ozaj originálne darčeky si môžete rovno odniesť domov. A určite bez stresu, pretože na jednom mieste nielen nakúpite, ale môžete si posedieť pri varenom víne, ochutnať rôzne špeciality a uvoľniť sa pri programe pre dospelých aj pre deti.

Tohoročným nákupným trendom sú originálne darčeky. Úplne naj sú tie, ktoré sú vyrobené šikovnými rukami ľudových remeselníkov. "Okrem ručne vyrábaných pletených vecí tu nájdu návštevníci napríklad aj drotárske, košikárske, rôzne drevené výrobky., bižutériu, hračky," vymenováva hovorkyňa Incheby Antónia Mištaľová. 

Niektoré z tradičných remesiel si návštevníci môžu vyskúšať a vlastnoručne niečo vyrobiť. "Napríklad hrnčiarsky kruh, paličkovanie čipky alebo pečenie vianočných oblátok," dodáva Mištaľová. Zostáva tu aj ponuka bežných výrobkov, ako sú knihy, elektronika, oblečenie, keramika, záhradný nábytok, vianočné dekorácie, kozmetika, šperky, kožušiny, či košíky. 

"Počas troch týždňov tu budú mať návštevníci k dispozícii ponuku takmer 300 predajcov, môžu sa prísť inšpirovať, nakúpiť vianočné darčeky pre celú rodinu," pokračuje hovorkyňa. Pokiaľ by ste sa obávali, že sa vaše deti budú nudiť, počas víkendov je pre ne pripravený pestrý program. "Už túto sobotu a nedeľu Incheba hostí festival spoločenský hier Hratislavu," dodáva Mištašová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy