Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Prezident Andrej Kiska trávi sviatky v rodinnom kruhu
Zdielať na

Prezident Andrej Kiska trávi sviatky v rodinnom kruhu

BRATISLAVA / Prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska strávi vianočné sviatky v rodinnom kruhu. Na štedrovečernom stole nebude ani tento rok chýbať kapor pripravený podľa jeho špeciálneho receptu.

"Na Štedrý deň budem doma s rodinou. Stromček zdobíme spolu s deťmi, ktoré majú tendenciu vyzdobiť len miesta kam dočiahnu, mojou úlohou je to potom esteticky vyladiť. Syn je ešte malý a verí, že darčeky nosí Ježiško, takže nás čaká malé divadielko. Mojou úlohou je tiež príprava kapra, mám na to špeciálny recept. Manželka zasa varí úžasnú kapustnicu," prezradil svoje plány na Vianoce.

Plány na Silvestra

S rokom 2015 sa rozlúči v podobnom duchu. "Na Silvestra budem v kruhu najbližších priateľov. Počas roka trávim veľa času bez rodiny a detí, a preto si ich chcem užiť. Prvého budem v Bratislave a zúčastním sa na ekumenickej bohoslužbe Te Deum," prezradil.

A čo si prezident Kiska želá najviac do nového roku? "Všetkým ľuďom želám, aby im vianočná nálada, pokoj, láska a pochopenie zostali po celý rok," uviedol na záver.

Prezident Andrej Kiska počas Štedrého dňa navštívil seniorov i nemocnicu v Liptovskom Mikuláši, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy