Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Táňa z autobusu smrti porodila zdravého Arnolda
Zdielať na

Táňa z autobusu smrti porodila zdravého Arnolda

BRATISLAVA / Hrôyostrašná nehoda autobusu pred Brtislavou, ktorá sa stala ešte v septembri, nemá našťastie ďalšiu obeť. V jednej y bratislavských nemocníc sa narodil zdravý chlapec matke, ktorá nehodu prežila s vážnymi zraneniami. Lekári o ňom hovoria ako o malom zázraku.

Príbeh malého Arnolda sa začal strašidelne. Bol ešte v brušku svojej matky, keď sa ocitli v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. V autobuse na ceste do Bratislavy.

Kým sa mal Arnold pozrieť na svet, mal pred sebou ešte dva mesiace. Tatianu, mladú mamičku do nemocnice previezli vrtuľníkom. Patrila k najvážnejšie zraneným cestujúcim.

VIAC SA DOČÍTATE TU: Budúca mamička Tatiana z autobusu smrti sa už teší na syna

Aj dnes sa napriek stále nezahojeným ranám, usmieva na svet. Táňa absolvovala niekoľko plastických operácií. Amputovali jej malíček na ruke. Pred sebou má ešte dlhú rehabilitáciu.

Táňu prepustili 

Napriek tomu ju takmer na deň presne, dva mesiace po nehode, prepustili domov. Ani lekári sa nestačili diviť tomu, ako jej uzdravovanie zázračne napreduje. "Prešla štyrmi oddeleniami, od ARO cez plastickú chirurgiu ale aj rehabilitáciu a napokon gynekológiu a pôrodníctvo," uviedla

Po všetkých bolestiach, ktoré si Táňa prežila, tak zvládla aj pôrod na jednotku. Radosť jej tak robí, dnes už štvordňový syn. Hovorí, že je veľmi poslušný. "Spí, papá, je a poslúcha. Som rada," opisuje svojho syna Táňa.

Strašidelný príbeh

Na to čo sa odohralo v autobuse teraz radšej nemyslí. Aj keď tvrdí, že raz o tom strašidelnom príbehu Arnoldovi porozpráva, aby vedel, aké dobrodružstvo prežil ako najmladší cestujúci modrého autobusu. "Dúfam, že nebude autobusár," vtipne okomentovala vždy usmiata Táňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy