Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kukláči zasahovali pri Trnave, rozobrali skupinu zlodejov
Zdielať na

Kukláči zasahovali pri Trnave, rozobrali skupinu zlodejov

MALŽENICE / Ďalšia veľká policajná razia. Tentokrát v Malženiciach neďaleko Trnavy. Kukláči tam obsadili jeden z rodinných domov. Z miesta mali odviesť štyroch podozrivých a pravdepodobne aj svojho bývalého kolegu. Na pozemku pri dome boli údajne kradnuté autá.

Medzinárodná skupina zlodejov

"Môžem potvrdiť, že polícia vykonala domovú prehliadku," informuje hovorkyňa policajného zboru Martina Kredatusová. "Vraj kradli autá," hovoria susedia. 

Práve to mal byť dôvod razie. Dokonca nie je vylúčené, že ide o medzinárodnú skupinu zlodejov. Vo dvore za plechovou bránou boli zaparkované 4 pravdepodobne kradnuté autá.

Zadržali aj bývalého policajta

Podľa svedkov, potom ako v ranných hodinách kukláči vtrhli do domu, sa jeden z podozrivých mužov pokúsil o útek. "On chcel ujsť a tu ho chytili," hovorí obyvateľka dediny.

Na úteku bol však iba niekoľko sekúnd. Potom ho už spacifikovali policajti. Okrem neho údajne zadržali aj pravdepodobne tri ďalšie osoby. Podľa našich informácií je medzi nimi aj jeden pravdepodobne bývalý policajt. Činnosť tejto skupiny zrejme polícia už dlhšie monitorovala.

Okrem podozrivých mužov a áut policajti zaistili aj niekoľko ďalších dôkazov. Napríklad rôzne náradie, ale aj vysielačky, cez ktoré sa pravdepodobne dorozumievali pri krádežiach. Polícia však nateraz podrobnosti nekomentovala.

Téme sa venuje reportér Pavol Janič. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy