Jasno
12°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
VIDEO. Neuveriteľné výhovorky opitých komendiantov za volantom
Zdielať na

VIDEO. Neuveriteľné výhovorky opitých komendiantov za volantom

BRATISLAVA / To nevymyslíte, to je alkohol. A hoci za volant nepatrí, niektorí vodiči toto železné pravidlo nerešpektujú. Kreativita výhovoriek opitých nepozná žiadne hranice. Policajti mali v niektorých prípadoch čo robiť, aby si udržali vážnu tvár. Posúďte sami.

Sladký úplatok

Vrúcne objatie i úplatok čokoládou. Aj takto sa dokáže správať opitý vodič: "Nehnevajte sa na mňa chlapi, kúpim vám čokoládu," sľuboval policajtom 43-ročný Banskobystričan po tom, čo ho policajti chytili v uliciach mesta s tromi promile za volantom.

Rumunskej posádke auta vbehol pod kolesá auta diviak. Po príchode policajtov sa snažili objasniť nehodu. Nevedeli však po slovensky a tak si pomáhali rukami nohami. Ich posunkovú reč a napodobňovanie zvieraťa nájdete V PRILOŽENEJ REPORTÁŽI.

V aute sa tlačili so 16 ovcami

Spomínate si na štyroch podgurážených mladíkov z východného Slovenska, ktorí sa vybrali na návštevu verejného domu? Ich cesta za erotikou sa skončila po troch kilometroch v priekope.

"Cítil som, ako sa auto točí. Sedeli sme v ňom štyria plus pes. Vodič má len otras mozgu. On nepil v aute. Už si do neho sadol opitý," potvrdil člen veselej posádky. Rozprávanie mladého opilca si pozrite TU.

Prekvapenie, aké čakalo na policajtov po dolapení Škody Favorit, určite nečakali. V aute bolo okrem štyroch mužov natlačených až 16 oviec, ktoré zlodeji ukradli z družstva.

To nie ja, to pes

Muž s tromi promile alkoholu v krvi policajtov nešetril. Jedného z nich mal potrebu skontrolovať, či je triezvy. "Pil si?" zisťoval na mol opitý vodič policajta.

O tom, že i zvieratá dokážu šoférovať, presviedčal policajtov Prešovčan. Nevybral zákrutu a havaroval. Počas kontroly nafúkal tri promile. "Nešoféroval som ja, ale pes," reagoval majiteľ zázračného psa. Vodičovi zadržali vodičský preukaz a bol obmedzený na osobnej slobode.

Hoci sa s spomenutých prípadoch nikomu nič vážne nestalo, treba mať na pamäti desivé štatistiky pre ktoré kvôli alkoholu vyhasli tisíce ľudských životov. V minulom roku zavinili vodiči pod vplyvom alkoholu 1677 dopravných nehôd.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy