Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Perly opitých vodičov. Aj taký bol (žiaľ) rok 2011
Zdielať na

Perly opitých vodičov. Aj taký bol (žiaľ) rok 2011

Počas celého roka sme často hovorili o nehodách, ktoré spôsobili vodiči pod vplyvom alkoholu. Výnimkou nebol ani Prešovský kraj. Výhovorky opitých vodičov sú zväčša perlami. Presvedčte sa sami.

Toto sú zábery z nehody pri Hlinnom. Opitý vodič si myslel, že predbieha kolónu áut, tie tam však stáli na semaforoch. Ani po nehode mu nedošlo, že stojace autá mu nemali ako vytvoriť priestor, keď sa po tom čo zbadal auto v protismere, chcel zaradiť naspäť.


Iného mladého opitého vodiča naháňali policajti, pretože nechcel zastaviť. Jedna hliadka pri naháňačke dokonca havarovala. Na druhý deň sa opil zase a pri návrate domov vyletel z cesty.

A ďalší mladík chcel po nehode rýchlo zahladiť stopy, preto ho naša prítomnosť rozčúlila. Zle skončilo aj auto dvoch opitých mužov. Tvrdili, že ho šoféroval nejaký zasran, ktorý ušiel. Tajili aj to odkiaľ a kam išli.

Alkohol sa v Prešovskom kraji podpísal pod viac ako 250 dopravných nehôd. Od začiatku roka krajskí policajti odhalili takmer 850 vodičov, ktorí pred jazdou neodolali poháriku. Všetci dostali pokuty a prišli o vodičské preukazy. Od novembra však už za alkohol za volantom hrozí ročné väzenie.

Opití vodiči_sedia na chodníku_Krimi Noviny_raster

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy