Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Opilca vyťahovali z horiaceho auta zachránari aj policajti
Zdielať na

Opilca vyťahovali z horiaceho auta zachránari aj policajti

Začiatkom decembra sme vás informovali o dopravnej nehode, ktorá sa stala v Trstíne. Mladík so svojím autom nabúral do stĺpu, pričom jeho auto začalo horieť. Zachránili ho policajti. Vyšetrovanie ukázalo, že mladík bol v čase nehody opitý.

Mladík sa zrejme nevenoval riadeniu, prešiel do protismeru, kde nabúral najprv do zaparkovaného auta. Potom ešte po 250-tich metroch čelne narazil do stĺpu verejného osvetlenia.

Opil sa a havaroval

Jeho auto po náraze začalo horieť. Nehoda sa stala priamo pred očami okoloidúcich záchranárov, ktorí si na pomoc pri hasení auta zavolali policajtov z neďalekého obvodného oddelenia.

Zachránili ho hasiči aj policajti

Mladík ostal po náraze zakliesnený a nemohol sa z auta dostať sám. Z auta šľahali asi dvojmetrové plamene. Jeden z policajtov hasil požiar a druhý spolu so záchranármi dostali muža von. Naložili do sanitky, ktorá ho odviezla s ťažkými zraneniami do nemocnice. Tam mu odobrali krv, kde zistili, že mal takmer 3 promile alkoholu.

Policajti mladíka obvinili z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. V prípade dokázania viny mu za tento skutok hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.

Nehoda_Trstín_opilec_policajti aj záchranári_pomoc

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy