Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
DRSNÉ VIDEO: Autom vletel do obchodu, chcel zabiť ženu!
Zdielať na

DRSNÉ VIDEO: Autom vletel do obchodu, chcel zabiť ženu!

Nenávisť dokáže ľuďom poriadne zatemniť mozog. Jedného muža práve hnev dohnal k tomu, že autom napálil priamo do obchodu. Pracovala tam žena, ktorú neznášal. Zranil pritom majiteľa, aj náhodných zákazníkov. Okamih hrôzy zachytili bezpečnostné kamery.

Vodič auta nedostal infarkt, nebol opitý ani si nepomýlil brzdu s plynom. Úmyselne vrazil do obchodu na čerpacej stanici v Tennessee. Jeho terčom bola žena, s ktorou mal spory. Len zázrakom sa jej podarilo smrteľnému nárazu vyhnúť.

"Išla som priamo za ním, keď som videla, ako narazil do toho bieleho auta a potom do obchodu, hneď som volala pomoc," prezradila svedkyňa útoku Andrea Kreiselová.

Chcel ju zabiť...

Šialený vodič zasiahol majiteľa obchodu, ktorý iba zázrakom unikol vážnym zraneniam a vládal sa sám postaviť na nohy.

"Vyšiel bez pomoci z obchodu, mal obutú iba jednu topánku, bol ešte v šoku. Nikdy na ten pohľad nezabudnem," dodala Kreiselová.

Žena, ktorá všetko sledovala najskôr zo svojho auta, vystúpila a bežala raneným na pomoc. Ako zázrakom nikto neprišiel o život. Najhoršie na tom bola  žena, ktorú zrejme chcel šialený vodič zabiť.

Poisťovňa priliala do ohňa...

Útočník svedkyni ukradol auto a hneď po opustení miesta činu sa zrazil s dodávkou. Čerešničkou na torte je odôvodnenie poisťovne, prečo Kreiselovej škody na aute nepreplatí. Jednoducho preto, že išlo o kriminálny čin. "Je to stále prijateľná cena za to, že všetci sú v poriadku a nikto neprišiel o život."

Šialeného vodiča po tejto zrážke zatkli. Keď ho putia z nemocnice, bude čeliť obvineniu z pokusu o vraždu.

auto vletelo do obchodu

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy