Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Zrážka boháčov na športiakoch. Na diaľnici do seba vpálilo vyše 11 áut!
Zdielať na
Krimi

Zrážka boháčov na športiakoch. Na diaľnici do seba vpálilo vyše 11 áut!

Na diaľnici došlo k hromadnej nehode, ktorá musela zabolieť srdce každého milovníka luxusných áut. Do seba nabúralo viac ako 11 drahých vozidiel, z ktorých osem bolo značky Ferrari. Škoda sa odhaduje najmenej na zhruba tri milióny eur!

Jazda boháčov na luxusných športiakoch dopadla, tak ako vari nikto nečakal. K neobvyklej zrážke došlo cez víkend v Japonsku. Na diaľnici do seba vrazilo viac ako 11 superdrahých áut. Zrážka sa neobišla okrem veľkých škod, ani bez zranení.

Ku kolízii došlo, keď prvý voz značky Ferrari jazdiaci v skupine luxusných áut vrazil do stredovej deliacej bariéry. Do neho potom postupne nabúralo až sedem ďalších športiakov Ferrari, dva mercedesy a jedno Lamborghini. Na záberoch vidno trosky roztrúsené po diaľnici v dĺžke približne 400 metrov.

Športiaky majú patriť "klubu nadšencov" pre rýchle autá. Polícia stále príčiny nehody vyšetruje, ale podľa jej išiel prvý voz v skupine rýchlosťou prevyšujúcou 80 km za hodinu. Podľa britských novín Mirror by mohlo ísť o najdrahšiu automobilovú nehodu všetkých čias.

youtube

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy