Polojasno
22°
Bratislava
Servác
13.5.2024
ROZHOVOR: Luxusné BMW zmietlo z chodníka rodinu s bábätkom!
Zdielať na

ROZHOVOR: Luxusné BMW zmietlo z chodníka rodinu s bábätkom!

Vážna dopravná nehoda sa stala o 18:30 v Piešťanoch. Mladý, 25-ročný vodič, na svojom terénnom BMW vyletel pravdepodobne vo vysokej rýchlosti z cesty. Auto vzápätí vrazilo do stĺpu a vrazilo do prechádzajúcej rodiny.

Popri ceste na chodníku v tom čase kráčala 32-ročná matka s ani nie ročným bábätkom a ich babičkou. Neovládateľné auto ich zmietlo z chodníka. Zraneným chodcom okamžite pomáhali náhodní okoloidúci. Svedkovia tvrdia, že mladík išiel určite rýchlosťou vyššou ako 100 km/h.

Babička (60) sa vážne zranila

Príšerne vyzerajúca nehoda našťastie neskončila tragicky. Rodina mala obrovské šťastie. Aj keď pri náraze utrpela viaceré zranenia, všetkým sa podľa informácií trnavskej policajnej hovorkyne Martiny Kredatusovej podarilo otrasnú zrážku s letiacim vozidlom prežiť.

Matku s dieťaťom aj starkú ošetrili po príchode záchranári, ktorí ich následne previezli do nemocnice na hospitalizáciu. Šesťdesiatročná babička sa zranila ťažko. Podľa našich informácií je v kritickom stave. Vodič, ktorý nehodu spôsobil, pri zrážke neutrpel žiadne zranenia.

Nehoda zastavila premávku

Havária zároveň približne od 21:45 až do 23:00 zastavila premávku na Bratislavskej ceste. Vozovka bola uzavretá v obidvoch smeroch od sídliska Adam Trajan až po križovatku s Krajinskou.


Piešťany, mama a babka s dieťaťom, nehoda

polícia

Súvisiace články