Polojasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Havária v Piešťanoch! Mladík (19) išiel 170 km/h, zabil sa...
Zdielať na

Havária v Piešťanoch! Mladík (19) išiel 170 km/h, zabil sa...

Pri dopravnej nehode v Piešťanoch zahynul iba 19-ročný mladý vodič z Moravian nad Váhom. Nehodu pravdepodobne zavinil sám mladíckou nerozvážnosťou. 17-ročný spolujazdec skončil v nemocnici.

Dopravná nehoda sa stala v nedeľu podvečer. Vodič išiel na Renaulte smerom od obce Veľké Orvište. Vo vysokej rýchlosti nezvládol pravotočivú zákrutu. Vzápätí sa prevrátil vo vzduchu, prerazil múr a vrak auta skončil v záhrade.

"Boli sme v záhradke, keď sme začuli strašnú ranu. To auto išlo šialene rýchlo, možno aj rýchlosťou 170 kilometrov za hodinu. Nevieme to presne... Keď sme za ním vybehli, auto už bolo zdemolované, ležalo na boku, tak sme ho vrátili nazad na kolesá," povedali pre piestanskydennik.sk svedkovia autonehody.

Pri dopravnej nehode vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. V tom čase sa vo vozidle nachádzal aj 17-ročný spolujazdec z Piešťan, ktorý utrpel ťažké poranenia hlavy. Bol prevezený do nemocnice na Kramároch.

Polícia túto nehodu ďalej vyšetruje, s tým, že výsledky na alkohol budú známe až po toxikologickom rozbore.

"Vodič po pravotočivej zákrute pravdepodobne v dôsledku vysokej rýchlosti nezvládol riadenie, po šmyku prešiel do protismeru a ľavým kolesom narazil do obrubníka. Potom pravým bokom narazil do lampy verejného osvetlenia, vošiel do záhradky a strechou vozidla narazil do murovaného oplotenia asi 1,5 m nad úrovňou zeme, informoval krajský policajný hovorca Michal Hanus.

Nehoda_Piešťany_mladík_mŕtvy

polícia

Súvisiace články

Najčítanejšie správy