Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Opitý Španiel sadol za volant, v Piešťanoch havaroval
Zdielať na

Opitý Španiel sadol za volant, v Piešťanoch havaroval

Slušne "pod čapicou" mal zahraničný vodič, ktorý si sadol za volant pod vplyvom alkoholu. 36-ročného Španiela policajti v nedeľu zastavili na Hlbokej ulici v Piešťanoch.

Pri dychovej skúške mu namerali 1,85 promile alkoholu. Vyšetrovateľ ho obvinil z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Obvinenému mužovi v prípade dokázania viny hrozí až ročný pobyt za mrežami.

Aj iný vodič si dal "do nosa"

Policajti v týchto dňoch obvinili aj 47-ročného muža z Bieleho Kostola, pri Trnave. Tento muž si sadol do svojho Fiata poriadne opitý a dal sa na cestu. Okrem toho, že bol opitý, bol zrejme aj poriadne unavený. Alebo ho unavila krátka cesta.

V každom prípade v miernej zákrute dostal mikrospánok, zišiel z cesty a narazil do stromu. Pri nehode našťastie nezranil nikoho, no zranil sa sám. Keď ho previezli do nemocnice a odobrali mu krv, mal v nej vyše dva a pol promile.

Prípad už vyšetruje polícia

Okrem zdravotných problémov, ktoré si sám privodil, bude mať sám problémy aj so zákonom. Za takúto opileckú jazdu, pri ktorej navyše spôsobil aj nehodu mu podľa zákona hrozí pobyt za mrežami na jeden rok.

Piešťany_nehoda_opitý Španiel_konkrétny prípad

Polícia SR

Súvisiace články

Najčítanejšie správy