Jasno
21°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Chlapi, utrite si sliny! Zadky a lá Jennifer Lopez
Zdielať na

Chlapi, utrite si sliny! Zadky a lá Jennifer Lopez

BRATISLAVA / Všade samé zadky. Teraz pod hrubými vrstvami zimného oblečenia ženské pozadie síce nevidieť, ale leto príde a kabáty odložíme. Hľadali sme preto spôsoby, ako sa k sexi zadočku dopracujete čo najrýchlejšie a najefektívnejšie.

Zadok si vypracujete doma

Dobrý zadok si môžete doslova aj vytancovať. Hoci tanečných štýlov je veľa, ideálne sú latino a reagge ton. "Zapojíte stehná, zadok, hruď," vymenováva inštruktorka Dianka.

Tým, že sa pri tanci ešte aj poriadne vypotíte, výsledok na seba nenechá dlho čakať. "Po štyroch týždňoch približne už je to vidieť," hovorí Dianka. Pokiaľ vám však hudba nič nehovorí, na dobrom zadku môžete pracovať aj doma.

Len veľká riť vie očariť

"Cvičte, cvičte, tri štyrikrát do týždňa," dodáva fitnes tréner Ján Bakala. Okrem toho, že Janko Bakala moderuje reláciu TopStar, je aj osobný tréner. Na dobrý zadok definitívne odporúča drepy a výpady.

Ale pozor! Všetkého s mierou, hlavne ak ešte len začínate cvičiť, aby vás neodstavila svalovica. "Existuje aj krásne ľudové príslovie, že len veľká riť vie očariť," dodáva etnologička Katarína Nadaská.

ISIFA

Súvisiace články