Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Vo Vranove našli na záchode dobodaného muža (†47)!
Zdielať na

Vo Vranove našli na záchode dobodaného muža (†47)!

VRANOV NAD TOPĽOU / V budove SAD na toalete bol v stredu večer nájdený muž na zemi. Bol bodnutý nožom do hrude. Záchranári robili, čo bolo v ich silách, no mužovi pomôcť už nedokázali. Podľa našich informácií malo ísť o 47-ročného Juraja.

Pri tele sa našiel aj nôž

Nehybné telo muža objavili náhodne cestujúci na toaletách SAD-ky. 47-ročný Juraj tu brigádoval. Muž mal na tele viaceré zranenia a na hrudníku bodno-reznú ranu. Pri tele sa našiel aj nôž. Muž teda zomrel násilnou smrťou. Vylúčená však nie je ani samovražda. Juraj mal vážne zdravotné problémy, dokonca mal polovicu tela ochrnutú. 

Ako informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, presnú príčinu smrti určí nariadená pitva. Polícia v prípade začala trestné stíhanie pre zločin zabitia. Okolnosti tragédie vyšetrujú.

Všetko videla 9-ročná dcéra

Tragédiou skončila aj hádka v polovici septembra minulého roka. V Rožňave tu žena bodla svojho druha. Susedia si tragédiu nevedia vysvetliť, a to aj napriek častým hádkam, ktoré sa z bytu ozývali. Žena údajne muža zabila v izbe, kde sa v tom čase hrala ich 9-ročná dcérka. Dievčatko to celé vraj videlo.

Žena mala v byte jednou ranou bodnúť svojho druha priamo do srdca. Ten stihol prejsť do druhej izby, údajná vrahyňa ho ešte mala uložiť do postele. 31-ročný Karol ešte žil, keď jeho družka privolala záchranárov. Rana údajne prešla cez srdce, oživiť sa ho v byte už nepodarilo. VIAC TU. 

ISIFA

Súvisiace články