Skoro jasno
16°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Opitá žena (39) na smrť dobodala svojho manžela
Zdielať na

Opitá žena (39) na smrť dobodala svojho manžela

ŽILINA / Silvester sa skončil tragicky aj v Žiline na Bratislavskej ulici. Hádka vyvrcholila fyzickým útokom. 39-ročná žena zabila svojho manžela. Susedia nám povedali, že za to môže lacné víno, ktoré obaja spolu údajne radi a často popíjali.

Chceli prežiť pekné sviatky

"Gusto bol môj dobrý kamarát, on sedel koľkokrát so mnou v base. Aj na brigády sme chodili, inak bol férový chalanisko," hovorí sused. Keď sa susedia dozvedeli, že Jarmila takto zaútočila na Gusta, zostali prekvapení. Podľa ich slov sa mali veľmi radi. Ale žiaľ, mali spoločnú záľubu.

"Aj keď si rada vypila, pila vtedy, keď mala na poriadku decká doma. Ony sú v detskom domove, prišli na Vianoce a na nový rok domov," dodáva suseda. Podľa dobrej kamarátky sa Jarmila veľmi tešila na to, že deti budú aspoň na pár dní pri nej. Spolu s Gustom vo veľkom nakupovali, aby prežili pekné sviatky. Aj keď nebol ich otcom, staral sa.

Nôž pošlú na expertízu

"Dobre žili, vychádzali si spolu dobre. Staral sa, chodil na železo, ona varila, piekla doma," opisujú susedia. "Muž ležal na chrbte s bodnou ranou v oblasti hrudníka, nedýchal a nereagoval, posádka ho začala okamžite resuscitovať," informuje hovorkyňa záchrannej skupiny Alena Lacyková-Krčová.

"Počas vykonaných procesných úkonov bol zaistený nôž, ktorý bude zaslaný na expertízne skúmanie," dodáva hovorca policajného zboru Radko Moravčík.

Súvisiace články