Jasno
18°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Juliana (43) sa už nevrátila z prechádzky. Nevideli ste ju?
Zdielať na

Juliana (43) sa už nevrátila z prechádzky. Nevideli ste ju?

MALINOVO / Takmer všetky záchranné zložky prečesávali kataster obce Malinovo. Už druhý deň je nezvestná 43-ročná Juliana Lintnerová. Z domu odišla v piatok ráno o trištvrte na päť a rodine povedala, že ide len na prechádzku. Domov sa už nevrátila.

Žena trpí mániodepresiou

Ženu naposledy videli v piatok o 17-tej hodine v miestnom obchode. Situáciu môže skomplikovať aj fakt, že trpí neliečenou mániodepresiou. Okrem toho proti nej idú aj extrémne vysoké teploty, nemá totiž pri sebe žiadnu vodu. "Ja som s ňou aj predvčerom hovorila, všetko bolo v poriadku. Nevieme čo sa stalo, absolútne nevieme, čo sa stalo," hovorí sestra nezvestnej Juliany.

Juliana si zo sebou nič nezobrala ani doklady. Jej rodina je vydesená a bojí sa ňu. "Nech je živá, nech sa vráti domov, sestra vráť sa domov."

Popis hľadanej ženy

Nezvestná je približne 158 cm vysoká, plnoštíhlej postavy. Má hnedé oči, rovné vlasy dlhé po plecia s blond melírom. "Nezvestná má v oblasti krížov vytetované 3 ruže o veľkosti cca 15-20 cm, na pravom ramene má okrasné písmeno L a vytetovanú linku okolo pier," upresnila Katarína Považanová, hovorkyňa polície Bratislava.

"Ona sa rada rozpráva s hocikým, väčšinou hovorí ľuďom, že je tehotná. Neviem či je to pravda alebo neni," povedala o nezvestnej žene obyvateľka Malinova.

Ak ste ženu videli nahláste to polícii

43 ročná Juliana mala naposledy oblečené trojštvrťové legíny hnedej farby, bledé tričko a modré topánky. "Také letné členkové čižmy," upresňuje opis sestra nezvestnej. Podľa miestnej obyvateľky táto žena nie je jediná, ktorá z Malinova zmizla. Pred štyrmi rokmi sa zo dňa na deň stratil aj mladý muž. "Dominik Kováč, tiež odišiel večer a do dneska ho nenašli," dodala miestna obyvateľka.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy