Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
V Bratislave ako pri mori. Stačí piesok, slnko a dobrá nálada
Zdielať na

V Bratislave ako pri mori. Stačí piesok, slnko a dobrá nálada

BRATISLAVA / Mnohí Slováci cestujú každé leto stovky kilometrov k moru, iným stačí to, čo máme doma. Ak je totiž slnko a nablízku voda, radosť z letnej dovolenky môže byť rovnaká.

Na mieste záplav vyrástla opäť pláž

Tri týždne dozadu to na nábreží Dunaja vyzeralo veľmi zle. "Pred troma týždňami sa tu dalo doslova plávať a my sme vynaložili skutočne veľké úsilie, aby sme pláž postavili nanovo," povedal Tomáš Palovský. Miesto kde nechýbajú dobré drinky, pohodlné lehátka, príjemné posedenie, piesok, preliezky, bicykle aj bazén, sa od miesta vzdialeného tisíce kilometrov ničím nelíši.

Adrenalín na vode

A to čo si tí najlepší, po dlhých rokoch praxe užívajú na skutočnom mori, si prázdninujúci tínedžeri ako aj ich rodičia užívajú už aj na jazere. "Je to úžasná adrenalínová zábava. Si predstavte, že ste na vode a ťahá vás vlek. Môžete tam robiť triky až do výšky piatich metrov. Je to neskutočná zábava," povedal Samuel Pokorný, tréner flyboardu.

SYN: katarína janečková, majsterka sveta, wakeboard
"Treba nato nejaké svaly, ale to až keď sa robia náročnejšie triky, inak stačí len odhodlanie," hovorí o tomto nevšednom športe Katarína Janečková, majsterka sveta vo wakeboardingu.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

isifa

Súvisiace články