Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tešili sa na dovolenku. V posteli našli mravce
Zdielať na

Tešili sa na dovolenku. V posteli našli mravce

HUMENNÉ / Predstavte si, že prídete na dovolenku a v hotelovej izbe na vás čakajú tisícky mravcov a chrobákov. Mladá rodina zo Slovenska neverila, že niečo také zažijú v trojhviezdičkovom hoteli v Chorvátsku.

Nechali na izbe sladkosti

"Plno múch v izbe, mravcov milióny, chrobákov neviem akých. Chrobáky, mravce, všetká háveď po záclonách, kade- tade, kohútiky splesnivené," telefonuje nespokojný zákazník. 

"Áno, môžem potvrdiť, že na izbe sa vyskytli mravce, pretože rekreanti z predchádzajúceho turnusu nechali na izbe sladkosti," stojí vo vyjadrení cestovnej kancelárie. Ďalšie sklamanie a hnev spôsobil výhľad na more, ktorý si údajne zaplatili.

Riešte problémy priamo na mieste

"Vyhliadku na more som si zaplatil a pozeral som na starú žumpu," dodáva dovolenkár. Zástupca cestovnej kancelárie to však celé vidí inak. "Klienti nemali v žiadnom prípade zaplatený výhľad na more, ale mali zaplatenú orientáciu izby na morskú stranu. Ako kompenzáciu sme im poskytli všetky 3 izby s priamym výhľadom na more," píše sa vo vyjadrení.

Vo štvrtok o desiatej večer sa rodinka presťahovala do nových izieb na inom poschodí. Odborníci radia, aby naši turisti riešili problém neodkladne a priamo na mieste. Ak ani to nepomôže, sťažnosti môžu riešiť aj po príchode na Slovensko.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy