Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Majiteľ sexshopu počas kontroly: A von do p**e odtiaľto!
Zdielať na

Majiteľ sexshopu počas kontroly: A von do p**e odtiaľto!

BRATISLAVA / Zákon neobchádza ani tých, ktorí sa nám starajú o spestrenie si milostného života! Slovenská obchodná inšpekcia sa totiž zamerala na kontrolu výrobkov v bratislavských sexshopoch. Čo našla? Zle označený tovar, žiadna cenovka, žiaden návod na použitie v slovenčine. A keďže pritom bola ešte aj kamera TV JOJ, majiteľ nadávkami nešetril...

Tu nikto nebude natáčať!

"Rovno ťahaj von, lebo ťa nakopem, že ani nebudeš vedieť, že si tu... A von do p**e stadeto, padaj!... Nemá povolenie odo mňa. Toto je môj obchodný priestor a tu nikto nebude natáčať... A von!" Tak toto sú slová majiteľa istého bratislavského sexshopu, ktorého zrejme rozohnili všetky chyby, ktoré kontrolóri zo SOI ponachádzali.

Keď sa však na obzore objavila ešte k tomu aj kamera TV JOJ, to bola posledná kvapka. Reportér s kamerou teda musel opustiť "bojové pole", no kontrolóri zostali a začali spisovať záznam. A ten bol skutočne bohatý.

Obrovské chyby v sexshope

Na niektorých výrobkoch chýbala cenovka, podľa predavačky však niektoré "odpadávajú". Rovnako na jednom z nich chýbal slovenský návod na použitie. Keď sa inšpektori preukázali, návod sa ako zázrakom našiel. "Iné manuály nedávate k týmto výrobkom? Iba tieto... Ale tie sú iba cudzojazyčné. Bohužiaľ, budeme ich musieť zakázať," komentovala inšpektorka.

V predajni chýbal aj reklamačný poriadok a teda evidencia reklamácií. "Vy by ste mali mať aj od hygienika a mestskej časti povolenie k prevádzke," podotýka ďalej inšpektorka. Majiteľa tak čaká náprava všetkých zistených nedostatkov a určite sa nevyhne ani pokute. Napokon - kontrola sa určite zopakuje, majiteľ sa tak má na čo tešiť a pripraviť...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články