Skoro jasno
23°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Čo s deťmi cez prázdniny? Skúste kúzla
Zdielať na

Čo s deťmi cez prázdniny? Skúste kúzla

BRATISLAVA / Koniec školského roka sa neúprosne blíži. Rozmýšľali ste už nad tým, ako zamestnať vaše deti na dva mesiace? Možno kúzla vám ponúknu inšpiráciu.

Naučte sa fyziku a buďte kúzelníkmi

Veda, kúzla a hry majú viacej spoločného ako si dokážeme predstaviť. "Keď sa deti budú usilovne učiť fyziku a chémiu, môžu byť z nich kúzelníci," hovorí kúzelnik George.

Pre pravého kúzelníka sú rovnako dôležité aj karty s ktorými sa dajú robiť zaujímavé triky. Avšak ako sa všetky čáry a máry robia, sa deti nedozvedeli, pretože: "Kúzelníci kúzla neprezrádzajú," dodáva George.

Každý deň iný program

Program deti aj tak ohodnotili na jednotku... "Bolo poučné, bolo inšpiráciou, páčilo sa," stručne zhrnul otecko jedného z detí. Vystúpenie ale ani z ďaleka nekončilo, po kúzlach prišli na rad prehliadky vesmíru, či tutanchamového múzea...

Takýchto prekvapení pre deti čakalo na bratislavskej Kolibe oveľa viac. "Ráno si sem donesú rodičia deti, poobede si ich vyzdvihnú a v rámci toho každý deň majú vlastný program," informuje riaditeľka detského centra Miroslava Pavelková.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy