Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Obťažovanie školáčok. Muža chytili priamo pri čine
Zdielať na

Obťažovanie školáčok. Muža chytili priamo pri čine

HUMENNÉ / 54-ročný muž si priamo pred základnou školou v Humennom obzeral mladé dievčatá a masturboval. Podľa našich informácií ide o významného humenského podnikateľa. Polícia ho krátko po čine zatkla a obvinila z trestného činu výtržníctva.

Hrozia mu tri roky

Muž si môže za mrežami posedieť až tri roky. Na podozrivého muža upozornili zamestnanci základných a materských škôl ešte minulý týždeň. Policajtom sa ho po pár dňoch síce podarilo stotožniť, no podľa našich zistení sa vraj bránil tým, že sa len potreboval vymočiť. Táto výhovorka mu však už teraz nepomôže.

Chytili ho, keď mal masturbovať

Humenskí mestskí policajti ho totiž chytili priamo v momente, keď si mal pred základnou školou obzerať dievčatá a masturbovať pritom. 54-ročný muž skončil okamžite v cele policajného zaistenia a podaný bude aj podnet na jeho vzatie do väzby.

Podľa našich zistení ide o významného humenského podnikateľa. Policajný hovorca potvrdil, že muž mal takto vyvádzať aj v Sečovciach. Pri takomto konaní môže páchateľ za trestný čin výtržníctva skončiť za mrežami až na tri roky.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy