Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Úchylák v kríkoch pri ihrisku: Močil som...
Zdielať na

Úchylák v kríkoch pri ihrisku: Močil som...

Mestskí policajti z Banskej Bystrice riešili netradičný problém. Na linku 159 im volali ženy, ktoré videli, ako sa mladý muž sexuálne ukájal neďaleko bytovky. V blízkosti je detské ihrisko a tak mohli muža vidieť aj malé deti.

V miestach pri takzvanom Rudlovskom medokýši videli svedkyne muža v intímnej situácii, a keďže to nebolo prvýkrát, zavolali na linku mestskej polície.

Vraj močil

"Príslušníci mestskej polície zadržali fyzickú osobu mužského pohlavia, ktorá sa sexuálne ukájala," uviedla hovorkyňa MsP Banská Bystrica Zuzana Turčanová.

Podľa popisu svedkov ho našli niekoľko sto metrov od miesta, kde údajne masturboval. Pre policajtov mal kreatívnu výhovorku. "Ja som tam len močil... Je leto, veľa pijem," tvrdil muž. Zarastený tridsiatnik sa vyhováral na horúce leto, cez deň sa teploty šplhali k 35-tim stupňom, a tak musel veľa piť, no k večeru ho vraj zradil plný mechúr.

Nebolo to asi prvýkrát

Mestskí policajti však už mali informácie o tom, že práve v týchto miestach sa pohybuje zvláštny muž, ktorý sem chodí masturbovať. Zadržaný Banskobystričan však stále trval na svojom. Večerného hriešnika si prevzali štátni policajti, vypočúvali ho takmer do polnoci a začali trestné stíhanie pre výtržníctvo.

Len kúsok od miesta, kde Jána videli masturbovať je detské pieskovisko, chodia sa sem hrávať malé deti. Rodičia, ktorí ho tu pristihli pri sexuálnom ukájaní, sú tak právom nahnevaní.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy