Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Úchylák naháňal po Prievidzi deti a ukazoval pipíka...
Zdielať na

Úchylák naháňal po Prievidzi deti a ukazoval pipíka...

V Prievidzi vyčíňal niekoľko dní neznámy muž, ktorý s obnaženým pohlavným údom naháňal deti. Sústredil sa na najväčšie sídlisko. Deti obťažoval za bieleho dňa. Mnohí rodičia sa svoje ratolesti báli púšťať von. Muža nakoniec chytili prievidzskí mestskí policajti.

Podozrivý muž deti naháňal

"Poškodené videli, že muž mal obnažený pohlavný úd, masturboval a že sa pred nimi doslova sexuálne ukájal," vysvetľuje mestský policajt z Preividze Vít Zajac.

Počet prípadov zo dňa na deň stúpal. Muž sa pohyboval po najväčšom prievidzskom sídlisku. Zarážajúce je, že najčastejšie sa obnažoval pred malými deťmi. "Podozrivý muž deti dokonca naháňal pred bytovým domom až do vchodu," doplnil Zajac.

Deťom sa nakoniec od muža podarilo ujsť. S plačom dobehli domov. "Malý sa mi v noci budil, že ujo ide za nami," tvrdí jedna z matiek.

Aj sexuologička zostala v šoku

"Je to extrémny prípad, uchýláci nezvyknú za deťami behať do vchodu," povedala pre TV JOJ sexuologička Darina Caisová. Podľa psychologičky by rodičia mali deti na prípadný kontakt s takýmito ľuďmi dopredu pripraviť.

Muža ktorého sa báli ľudia v celom meste nakoniec zadržali prievidzskí mestskí policajti. "Na základe popisu bol zadržaný podozrivý muž. Išlo o 58-ročného obyvateľa mesta," dodal na záver Zajac.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy