Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Policajná akcia v Starej Ľubovni. Hľadali dílerov drog
Zdielať na

Policajná akcia v Starej Ľubovni. Hľadali dílerov drog

STARÁ ĽUBOVŇA / Jedným z najbezpečnejšich miest bola v uplynulých dňoch zrejme Stará Ľubovňa. Policajti si tam pri nočnej akcii preverili každého vodiča, ktorý do mesta vstupoval. Muži zákona chceli dolapiť predovšetkým tých, ktorí donášajú hlavne mladým ľuďom počas víkendu nelegálne drogy.

Skontrolovali takmer 500 áut

Ak by sa počas víkendu zamotal do Starej Ľubovne niekto, kto porušuje zákon, zrejme by nemal žiadnu šancu ujsť. Desiatky mužov zákona prekontrolovalo takmer 500 áut, ktoré prichádzali do Starej Ľubovne.

Uzavreté a sledované boli všetky vstupy do mesta. Kontrolu absolvovala takmer tisícka ľudí. A neobišla ani motorkárov, ich najväčšími prehreškami boli hlavne ojazdené pneumatiky.Na aute nezostalo jedine neprekontrolované miesto, museli ukazovať čo vezú v kufroch aj v prívesných vozíkoch.

Nenafúkol nikto

Policajti sa síce zamerali aj na alkohol, ktorého je za volantom hlavne v týchto oblastiach požehnane, ale na veľké prekvapenie nenafúkal žiadny vodič.

Pokuty ale zaplatili viacerí, a to hlavne za neplatné STK a v rukách policajtov skončilo aj viacero vodičákov. A aj keď na pomoc prišlo niekoľko psov aj z iných okresov,našťastie sa žiadne drogy nenašli.Niektorí svedkovia ale videli utekať z kolóny čakajúcich na kontrolu viacerých  nervóznych mladíkov.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy