Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Exšéf SNS Ján Slota (59). Aj takto ho videla verejnosť
Zdielať na

Exšéf SNS Ján Slota (59). Aj takto ho videla verejnosť

BRATISLAVA / Pôjdeme do tankoch! A pôjdeme a zrovnáme Budhapešť! Aj to je jeden z výrokov, ktorým svojho času zaujal Ján Slota. Dnes už bývalý politik a šéf SNS má dnes vážny problém. Pre alkohol za volantom príde zrejme o vodičák. Pilotná licencia mu však zrejme zostane.

Známe vystúpenia...

Expolitik Ján Slota má za sebou niekoľko mimoriadne známych vystúpení. Je na verejnosti, aby si o nich urobila vlastný názor.

Azda najznámejšie teatrálne vystúpenie bývalého predsedu SNS sa nám pred niekoľkými rokmi podarilo zachytiť v jednom z Bratislavských podnikov. Ján Slota tam vtedy popíjal koňak a dostal sa aj do slovnej potýčky so zákazníkmi podniku.

Incident z 9. mája

Nateraz sa dá predpokladať, že Ján Slota príde o vodičský preukaz. Samozrejme, v prípade ak o tom rozhodne sudca. Podľa platných pravidiel však nepríde o leteckú licenciu, ktorú ako pilot vlastní.

"Obvinenému bola vo štvrtok 9. mája popoludní obmedzená osobná sloboda a následne bol predvedený na policajný útvar. Po vykonaní všetkých potrebných úkonov bol krátko pred polnocou so súhlasom prokurátora v zmysle Trestného poriadku prepustený na slobodu," opísal hovorca krajskej polície v Žiline Radko Moravčík.

Téme sa venuje reportér Samuel Migaľ. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy