Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Minister Glváč obšťastnil ministerku Zvolenskú. A ona jeho
Zdielať na

Minister Glváč obšťastnil ministerku Zvolenskú. A ona jeho

BRATISLAVA / O pár dní tu máme Veľkonočný pondelok a teda oblievačku. My sme ale vo štvrtok pristihli šéfa rezortu obrany pri naozaj netradičnom koníčku. Na oblievačku si totiž miešal vlastnú voňavku - i keď v tomto prípade je možno trošku odvážne nazvať to voňavkou.

Glváč si namiešal vlastnú voňavku

To, že príprava na je šibačku v plnom prúde nám potvrdili aj v jednom zo  záhradných centier. "Ľudia samozrejme inklinujú k veciam tradičným," potvrdil nám predajca Michal Kulla.

Pravdou však je, že zelenej sme na Zelený štvrtok videli najviac v iba v skleníku. Zato na ministerstve obrany sa jej to tam len tak hmýrilo. A nielen to! Diali sa tam čudné veci.

Kríza vraj ministra Glváča poznačila natoľko, že by si vraj za euro dal aj koleno vŕtať. Cez pauzu si tak parfém na oblievačku miešal sám. Z lacných voňaviek, aké sme poznali zo socializmu. Receptúru má vraj odskúšanú. "Ja chcem, aby dámy mali trvalejšiu pamiatku," zažartoval.

Stačila len sekunda a už s týmto unikátom striekal na personál. Paradoxne  aj u vojačiek mal úspech. Čo by to bolo za kolegu keby sa so svojimi alchymistickými schopnosťami nepochválil kolegyni Zvolenskej. Za tento veľkonočný pozdrav poslala ministrovi maľované vajce.

Kaliňák upletie so synom korbáč

Nedalo nám a vzorku sme odniesli na vnútro. U nežných polovičiek obľúbených otec ročného syna Robert Kaliňák sa vraj schopnostiam svojho kolegu nediví.

Tohto Pezinčana vraj neraz prichytil v pivnici víno miešať. On sám vraj parfémy vyrábať nebude. Skôr začne malého učiť pliesť korbáče. "Toto bude taký prvý, učiteľský víkend," povedal minister Kaliňák. S hľadaním prútov to však vraj bude mať ťažké. Zima nás totiž neopustí ani na Veľkonočný pondelok. "Okolo 4. apríla by mohlo opäť snežiť," hovorí meteorológ RNDr. Peter Jurčovič.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články