Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Veľko(via)nočné sviatky. Aj takto sa dá vnímať aktuálne počasie
Zdielať na

Veľko(via)nočné sviatky. Aj takto sa dá vnímať aktuálne počasie

Zdroj: ISIFA

SLOVENSKO / Namiesto snehuliaka si môžeme postaviť veľkonočného zajaca, namaľovať kraslice s vianočnou tematikou a v rádiách by mohli pokojne hrať vianočné pesničky. Aj takto sa dá dotvoriť atmosféra zasnežených Veľkonočných sviatkov. Našťastie, humor nás neopúšťa.

Vianoce alebo Veľká Noc?

Ironicky poňali zasneženú Veľkú noc aj užívatelia internetu. Najťažšie srdce máme na Perinbabu. Niektorí kreatívni užívatelia na jej osobu vyrobili dokonca pátračku. Výstižný je aj optimistický výrok "Čoskoro je tu jar, na lúke už vidieť srnky" alebo "Šťastnú a veselú Veľkú noc".

Hoci do Veľkej noci ostáva ešte niekoľko dní, vianočná nálada nepanuje len na sociálnych sieťach, ale aj v rádiách. "Vyberte si kapor alebo údená šunka k Veľkej noci," hovorí moderátor v rádiu Andrej Wallner.

Postavme si zajaca....

Hrať by sa v dnešných dňoch mohla aj pesnička od Queen Show must go on. Stačí ju len upraviť na Snow must go on, teda sneh musí vydržať! Kreatívni môžete byť aj pri výtvoroch zo snehu.

V kurze sú najmä zajace, samotné snehuliaky by už teraz veľmi neobstáli. Nuž, ak nám to júl a august nepokazí, tento rok to bude celkom pekná zima.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články