Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Program roka 2012? Benefičný projekt Srdce pre deti!
Zdielať na

Program roka 2012? Benefičný projekt Srdce pre deti!

BRATISLAVA / Nie projekt TV JOJ a denníka Nový čas, ale projekt všetkých ľudí po celom Slovensku s obrovskými srdciami získal na trinástom ročníku odovzdávania cien OTO 2012 jednu cennú sošku OTO. Srdce pre deti získal najviac hlasov a stal sa Programom roka 2012. Ďakujeme...

622 518 € len pre deti

Písal sa december 2012 a už druhýkrát sa odohrával galaprogram vysielaný televíziou JOJ, aby sa opäť silní tohto sveta spojili a pomohli tým najmenším - malým deťom, ku ktorým nebol osud taký štedrí, aby sa im splnili tie najzákladnejšie sny. Počas galaprogramu sa otvorili srdcia vám, Slovákom a vyzbieralo sa neuveriteľných 622 518 €. Suma však ďalej rastie. VIAC INFORMÁCIÍ TU.

Viete však už veľmi dobre, že projekt má svoju históriu, ktorá siaha do roku 1978. K dobe, kedy na nemeckých cestách zomrelo mnoho nevinných detí. Ako a na čo sa používajú vaše peniaze, môžete SLEDOVAŤ TU!

OTO 2012, program roka

"Do tejto chvíle sme pomohli 7 200 deťom. Zo sumy 850-tisíc eur sme najvyššiu sumu - celých 400-tisíc eur rozdali konkrétnym deťom," hovorí generálny riaditeľ Ringier Axel Springer Peter Mertus.

Veľké srdcia Slovákov dojali aj Petra Rúfusa, ktorého by ste mohli nazvať Pán Hlas. Jeho hlas totiž sprevádzal celý galaprogram. "Pomohli ste nielen im, ale všetkým, ktorí veria v dobro človeka," komentoval v decembri. Srdce pre deti si však na účet môže pripísať teraz ďalšie pekné ocenenie. Získal cenu OTO ako najlepší program roka. Viac k odovzdaným oceneniam TU!

Srdce pre deti 2012 vyvrcholilo 2. 12. na TV JOJ. Pomôžete darcovskou SMS za 5 eur na číslo 871. ĎAKUJEME!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy