Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Do neba odišla Klára (†39). Mama s veľkým M...
Zdielať na

Do neba odišla Klára (†39). Mama s veľkým M...

Klára Oláhová čakala spolu s manželom na vlastné deti dlhých 18 rokov. Krátko potom, čo sa im narodili vytúžené trojičky, ich matke diagnostikovali rakovinu. V boji proti tejto chorobe ste jej pomáhali aj vy - prostredníctvom charitatívneho programu Srdce pre deti - práve v deň jeho vysielania však Klára zomrela.

Žiaden veľkolepý pohreb

Klára má skromný pohreb, na ulici pred vlastným domom. Jej telo je uložené v jednoduchej bielej rakve. No dôležitejšie v tejto chvíli je, že jej štvorročné trojičky spolu s manželom aj teraz, tak ako vždy, stoja pri nej, pretože ju nesmierne ľúbia.

"Čo mali finančne to všetko na lieky, na nemocnice, na benzín čo potrebovali, lebo stále chodili," hovorí sestra nebohej ženy.

Rodina videla Kláru naposledy živú v nedeľu počas prenosu programu Srdce pre deti. Trojičky sa pri pohľade na svoju mamku tešili, ich otec však plakal lebo vedel, že už nežije. V tej chvíli to ale svojím trom pokladom nedokázal povedať. "Musí sa žiť ďalej. Mamka s nimi bude vždy," tvrdí spevák Maroš Bango.

Aby z nich vyrástli dobrí ľudia

Mamka sa na svoje štvorročné deti a manžela už pozerá z neba. Vie že sú v dobrých rukách a čaká ich ešte ťažká cesta životom. Určite to ale zvládnu.

Srdce pre deti 2012 vyvrcholilo 2. 12. na TV JOJ. Pomôžete darcovskou SMS za 5 eur na číslo 871. ĎAKUJEME

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy