Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
622 518 €. Slováci otvorili svoje srdcia, ďakujeme!
Zdielať na

622 518 €. Slováci otvorili svoje srdcia, ďakujeme!

Silní tohto sveta. Spojili sa, aby pomohli. Otvorili svoje srdcia, aby pomohli tým, ktorí to naozaj potrebujú - deťom. Deťom, ku ktorým nebol osud príliš štedrý. Len počas galaprogramu vysielaného televíziou JOJ sa účet projektu denníka Nový Čas rozrástol o vyše 600- tisíc eur! A prichádzajú ďalšie... Ďakujeme všetkým dobrým ľuďom!

622 518 €. A suma rastie...

Projekt Srdce pre deti je myšlienkou nemeckého novinára a zakladateľa vydavateľstva Axel Springer. Na Slovensku jeho spoločnosť vydáva okrem iného aj denník Nový Čas. Na projekte druhý rok spolupracuje s televíziou JOJ.

Slováci opäť príjemne prekvapili. Z toho mála, čo majú, venovali 622 518 €. A to prostredníctvom zaslanej SMS správy. Suma navyše stále rastie, pretože ľudia využívajú aj priamy prevod na účet. VIAC INFORMÁCIÍ TU.

Do posledného centu

Televízia JOJ a denník Nový Čas garantujú, že peniaze pôjdu do posledného centu rodinám a ľuďom, ku ktorým bol osud mimoriadne krutý. Správcom zbierky je nadácia PONTIS a jej Dobrá krajina. 

Charitatívny nápad však vznikol v roku 1978. A to kvôli deťom, ktoré zomreli na nemeckých cestách. Ako sa použili peniaze vyzbierané na Slovensku? SLEDUJTE TU.

Vďaka za veľké srdcia

"Do tejto chvíle sme pomohli 7 200 deťom. Zo sumy 850-tisíc eur sme najvyššiu sumu - celých 400-tisíc eur rozdali konkrétnym deťom," hovorí generálny riaditeľ Ringier Axel Springer Peter Mertus.

Pomohli ste malému gladiátorovi Edkovi, zlatovláske Vaneske, odvážnemu princovi Lukášovi a tisíckam ďalších detí. "Verím, že aj tento rok budeme môcť pomôcť mnohým deťom a ich rodinám," nádejal sa pred začiatkom galaprogramu generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský.

A ľudia s veľkým srdcom nesklamali! Ďakujeme! Za všetkých veľkých malých bojovníkov. Za Srdce pre deti...

Srdce pre deti 2012 vyvrcholilo 2. 12. na TV JOJ. Pomôžete darcovskou SMS za 5 eur na číslo 871. ĎAKUJEME!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy