Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Peter Rúfus (55). Srdce pre deti ukázalo dobro, ďakujem!
Zdielať na

Peter Rúfus (55). Srdce pre deti ukázalo dobro, ďakujem!

V Amerike by ho volali Mister Voice - Pán hlas. Dabuje Seana Conneryho, Roberta De Nira, Richarda Gera či Brucea Willisa. Hlas Petra Rúfusa vás sprevádzal aj počas projektu Srdce pre deti. A to, aké majú Slováci veľké srdcia, ho opäť dojalo...

Pomohli ste tým, ktorí veria v dobro človeka

Čitatelia Nového Času a diváci televízie JOJ otvárali svoje srdcia, aby pomohli deťom. A pomoc to bola úžasná. "Pomohli ste nielen im, ale všetkým, ktorí veria v dobro človeka," zaznelo počas nedeľného večera z úst Petra Rúfusa.

Počas galavečera ste sami videli, kam putovali Vaše peniaze z minulého roka. Videli ste, ako Vaše SMS postavili na nohy malého Martinka, pomohli Barborke, či Tomáškovi s Miloškom. Všetky tieto deti sa vďaka Vašej pomoci dostali ďalej, než ich rodičia vôbec dúfali.

Najsmutnejšou chvíľou večera bola tragická správa o smrti jednej z hrdiniek Srdca pre deti, matky krásnych trojičiek, Kláry. Ona vedela, že koniec je blízko, no dúfala, že sa mýli. Pár hodín pred večerným prenosom Klára ťažkej chorobe podľahla. "Dovoľte mi ale poďakovať vám aj v mene Kláry, ktorá už nie je medzi nami, za vašu štedrosť," prihovoril sa divákom Rúfus. 

...Ďakujeme...

Halelujah v podaní Nely Pociskovej, Tri slová od Mariána Čekovského a Ivana Véreša, či záverečné vystúpenie Dary Rolins chytili za srdcia všetkých. Hlavnými hrdinami večera však boli silné deti a vy, diváci, s otvorenými srdciami, ktorí ste neváhali pomôcť. "Milí diváci, chcem sa vám ešte raz poďakovať za to, že ste posielali SMSky. A chcem vám aj v mene svojom garantovať, že tie peniaze, ktoré ste poslali budú naozaj darované tým deťom, o ktorých ste príbehy videli, tým deťom, ktoré ich potrebujú. Presne tak ako minulý rok, ešte raz ďakujem," dodal Peter Rúfus.

Do posledného centu

Televízia JOJ a denník Nový Čas garantujú, že peniaze pôjdu do posledného centu rodinám a ľuďom, ku ktorým bol osud mimoriadne krutý. Správcom zbierky je nadácia PONTIS a jej Dobrá krajina. 

Charitatívny nápad však vznikol v roku 1978. A to kvôli deťom, ktoré zomreli na nemeckých cestách. Ako sa použili peniaze vyzbierané na Slovensku? SLEDUJTE TU.

Srdce pre deti 2012 vyvrcholilo 2. 12. na TV JOJ. Pomôžete darcovskou SMS za 5 eur na číslo 871. ĎAKUJEME

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy