Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Premiér Robert Fico má parádnu kondičku. Tu je dôkaz!
Zdielať na

Premiér Robert Fico má parádnu kondičku. Tu je dôkaz!

ŽILINA / O predsedovi vlády Robertovi Ficovi je všeobecne známe, že sa nebojí športu. Naopak, rád sa predvedie, že má dobrú kondíciu. Urobil to aj v piatok. Nabral odvahu zmerať si sily s vojakmi žilinského Gabčíkovho pluku. Teda s chlapmi, ktorí majú za sebou veľmi tvrdý výcvik.

Dohodli si pravidlá...

"Je tu vraj vojak, ktorý urobil 900 kľukov za hodinu," povedal premiér Robert Fico. Nenaľakal sa výzvy, ktorá prišla. Chvíľu sa radil, ako zorganizovať neoficiálny súboj s elitnými  vojakmi. Potom sa do toho pustil. Treba podotknúť, že Robert Fico to zobral celkom vážne.

"Sme si dohodli pravidlá, mal som prekrížené nohy, myslím, že akceptovali tento súboj," povedal vzápätí. Všimli sme si že jeho kľuky boli kratšie, ako tie čo robili vojaci. Napriek tomu sa nemusí hanbiť za svoj výkon v porovnaní s nimi. 

1001 kľukov za 30 minút

"Sme si dali takú polhodinu, môj tréning sa mi oplatil, nebudete mi veriť, dal som tisíc kľukov, tak tisíc jeden," hrdo povedal premiér. Ako povedal, pri počítaní bolo dosť svedkov na to, aby bolo jasné, že konečný výsledok nie je žiaden podvod.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy