Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
ANKETA. Gašparovič je najhlúpejšou celebritou, pre toto...
Zdielať na

ANKETA. Gašparovič je najhlúpejšou celebritou, pre toto...

Slovenský prezident Ivan Gašparovič sa stal víťazom ankety Najhlúpejšia celebrita 2012, ktorú vyhlásil denník Nový Čas. Prezidentova kancelária sa zatiaľ k výsledkom ankety nevyjadrila. Jej výsledky si však všimli napríklad aj u susedov v Českej republike. A najnovšie sa hlava štátu odvolávala na denník RSS. Taký však neexistuje...

Jednoznačný víťaz

Hlava štátu sa v minulosti "preslávila" viacerými prerieknutiami počas verejných prejavov. Rok 2012 bol v tomto ohľade mimoriadne plodný a svetlo sveta tak uzreli jedinečné slovné spojenia ako "Organizácia spojených nádorov" či "Máte to biele na čiernom," píše Nový Čas. Veľmi šťastné nebolo ani jeho presvedčenie, že rok má 400 dní. 

Gašparovič túto anketu vyhral s prehľadom. Hlas mu odovzdalo až 36 percent hlasujúcich. Na druhom mieste skončila Jana Kállayová, účastníčka známej reality šou.

Prvú desiatku so zhodným počtom hlasov 2,08 % uzatvárajú spevák Patrik "Rytmus" Vrbovský či hudobný producent Jaroslav Slávik. Tí sú známi aj ako porotcovia televíznych talentových súťaží. 

Minulý rok v ankete zvíťazil šéf Lekárskeho odborového združenia Marián Kollár. Ten označil českých armádnych lekárov za okupantov, keď v čase štrajku pomáhali svojim slovenským kolegom.

Politici tento rok "bodovali"

Tento rok v ankete "bodovali" politici vo všeobecnosti. Na štvrtom mieste sa napríklad umiestil premiér Robert Fico, na šiestom dvojnásobný premiér a bývalý minister zahraničných vecí Mikuláš Dzurinda. Do prvej desiatky sa však dostal aj minister školstva Dušan Čaplovič či predseda opozičnej strany Sloboda a solidarita Richard Sulík.

Téme sa venovala aj reportérka Dana Strculová. Spojte sa s ňou cez profil na Facebooku. 

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy