Jasno
10°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Policajtom horelo pod nosom. Vzbĺkli zhabané autá
Zdielať na

Policajtom horelo pod nosom. Vzbĺkli zhabané autá

Sedem do tla zhorených áut, štyri motorky a jeden pracovný stroj. To je výsledok požiaru na polícii v Zlatých Moravciach. Nadránom tam horela hala, v ktorej boli odstavené zhabané vozidlá. Príčiny požiaru zatiaľ jasné nie sú.

Autá aj motorky zhoreli do tla

Požiar haly v areáli polície, kde sú umiestnené zaistené autá, si nadránom všimla stála služba. Policajt, ktorý mal nočnú, zacítil dym a rýchlo začal kontrolovať budovu a dvor. Pritom si všimol, že z hangáru sa valí hustý dym. To už boli vozidlá v plameňoch.

Hasiči zachraňovali, čo sa dalo. Horelo 7 áut luxusných značiek, od nich sa chytili aj 4 motorky, v plameňoch sa ocitol aj pracovný stroj. Aj napriek rýchlemu zásahu hasičov, autá a motorky sú úplne zhorené. "Škoda je okolo 20 tisíc eur," priblížila nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Náhoda či podpaľač?

Išlo všetko o vozidlá zhabané pri trestných činoch alebo zistené po nehodách v celom Nitrianskom kraji. Takéto autá končia na tomto parkovisku. Príčiny požiaru sú v štádiu vyšetrovania.

Na mieste zbierali stopy aj zisťovatelia požiaru a policajný vyšetrovatelia. Zatiaľ nie je známe, či halu niekto podpálil úmyselne. Podľa našich informácii požiar zrejme spôsobila obyčajná náhoda, akou je technická porucha na jednom z áut.  

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy