Polojasno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Nečakaná prehliadka. Kukláči v dome strelca z Hurbanova
Zdielať na

Nečakaná prehliadka. Kukláči v dome strelca z Hurbanova

Domovú prehliadku robila vo štvrtok polícia v Hurbanove. A to v dome na Komárňanskej ulici, na dvore ktorého pred 4 mesiacmi mestský policajt Milan Juhász zastrelil troch a postrelil ďalších dvoch ľudí. Dom bol ohradený policajnými páskami a viacerí muži boli zadržaní.

Chceli zlikvidovať strelcovu rodinu

Na mieste boli aj psovodi, ktorí prehľadávali dom a jeho okolie ako aj policajní technici, ktorí zaisťovali stopy. Po zhruba 4 hodinách polícia prehliadku ukončila. Podľa našich informácii boli v dome zadržaní traja muži, ktorých teraz vypočúvajú. Polícia údajne hľadala zbrane, ktoré si mali muži zadovážiť z Veľkého Medera.

Zbrane si mali zadržaní muži kúpiť na likvidáciu členov strelcovej rodiny. Túto informáciu však rodinní príslušníci zadržaných mužov odmietajú. Podľa nich polícia v dome nenašla žiadne zbrane. Na prípade pracuje Úrad boja proti organizovanej kriminalite. Nikto však žiadne informácie v tomto prípade nepodal.

Chcel zastreliť aj seba

Pripomeňme, že mestský policajt ešte 16. júna strieľal na všetko, čo sa pohlo. Bilancia: 3 obete a dvaja postrelení, jeden z toho vážne. Následne chcel zastreliť aj seba pri dome primátorky Hurbanova. Policajným vyjednávačom sa ho však podarilo presvedčiť, aby tak neurobil.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy