Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Biznis na (z)bojnický spôsob? Namiesto hotela domček
Zdielať na

Biznis na (z)bojnický spôsob? Namiesto hotela domček

Ďalší podvod cez internet! A peniaze bolo treba zaplatiť vopred... Viacerí ľudia, ktorí chceli stráviť dovolenku v Bojniciach, naleteli podvodníkovi. Ten ponúkal zľavu na ubytovanie v luxusnom penzióne.

Žiaden hotel, len rodinný dom

Internetová stránka vyzerala dôveryhodne a výhodná cena zlákala mnohých. Keď však prišli do mesta zistili, že penzión neexistuje. "Na internete sme si kúpili poukaz, prídeme na miesto a nájdeme tam rodinný dom," tvrdí jedna z oklamaných turistiek, pani Dana.

"Naša rodina s domom nepodniká. Ľudia naleteli podvodníkovi," tvrdí majiteľ spomínaného domu Anton Pochyba. "Penzión s takýmto priečelím sa v meste Bojnice nenachádza," potvrdil televízii aj mestský policajt Viliam Vida.

Majiteľ má hlavu v smútku

Nešťastnému majiteľovi rodinného domu podchvíľou zvonia pri dverách ľudia ktorí sa chcú u neho ubytovať. "Je to také nepríjemné, keď mňa ľudia podozrievajú z podvodu," hovorí smutne majiteľ domu.

Neznámy podnikavec si vymyslel fiktívny penzión. Ľudia mu peniaze za ubytovanie museli poslať na jeho účet ešte pred pobytom. "Nevieme teraz, čo robiť. Z cesty sme prišli unavení," tvrdí pani Dana. 

Oklamaní zostali aj ďalší internetoví užívatelia. Chceli si privyrobiť v Rakúsku, no ostali im len oči pre plač. VIAC TU.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy