Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Žena si uľaví na schodoch paneláku a zmizne
Zdielať na

Žena si uľaví na schodoch paneláku a zmizne

Istá žena vykonáva svoju veľkú potrebu na schodoch v paneláku a potom rýchlo zmizne. Toto nepríjemné divadlo sa odohráva v Humennom. Miestni obyvatalia už toho majú plné zuby a také čosi už nechce upratovačka odstraňovať ani za peniaze.

Obyvatelia paneláku pravidelne umývajú na schodoch výkaly. Ženu, ktorá si chodí uľaviť na chodbu, párkrát pri čine prichytili. "Ja som išla hore, vy odtiaľ ste pustili tu, tak prestaňte klamať. Aj minule aj teraz," hovorí jedna z obyvateliek paneláku.

Preklína susedov

Žena vraj vykoná svoju potrebu na tom poschodí, na ktorom to na ňu príde. Samozrejme ani raz sa nestalo, aby po sebe upratala. Dokonca prisahá, že ro robí niekto iný. "Preklína nás, že to my a máme to zjesť," hovorí obyvateľka paneláku.

Polícia to rieši dohovorom

Ak nechcú žiť domáci v smrade, upratovačka sa musí vždy obetovať. POnižujúceho čistenia chodby má ale dosť, a tak sa obyvatelia rozhodili zavolať políciu. "Po oznámení susedmi bola dnes na miesto vyslaná policajná hliadka, pričom policajt dnes situáciu riešil dohovorom," uviedol hovorca prešovských policajtov Daniel Džobaník.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy