Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
VIDEO: Matovič doniesol Dankovi letenku do Grécka, ten ho nazval buzerantom
Zdielať na

VIDEO: Matovič doniesol Dankovi letenku do Grécka, ten ho nazval buzerantom

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Igor Matovič kúpil predsedovi parlamentu a predsedovi Slovenskej národnej strany Andrejovi Dankovi jednosmernú letenku do Grécka. Reagoval tak na jeho vyjadrenia, že netreba šetriť a že ústavný zákon o dlhovej brzde by zrušil. Danko je za to, aby sa neplátala diera zvyšovaním daní, ale aby sme si požičali.

Igor Matovič priniesol Andrejovi Dankovi letenku do Grécka počas voľby podpredsedu parlamentu. Chvíľu medzi sebou diskutovali, potom Matovič položil Dankovi letenku na stôl. Ten ju po ňom hodil. Nakoniec si po malých ťahaniciach Matovič letenku zobral a Danko ho nazval "špinavcom a buzerantom." 

"Si obyčajný klamár a provokatér, špinavec a buzerant," povedal Danko Matovičovi vo chvíli, kedy sa líder OĽaNO chystal opustiť rokovaciu sálu parlamentu. 

"Toto si povedal?" reagoval Matovič. "Ty si predseda národnej rady?" pokračoval Matovič. 

"Už si sa vyliečil? pýtal sa Danko Matoviča. "Predseda národnej rady povie poslancovi, že buzerant?" pýta sa ďalej Matovič. 

"Máš modrú knižku za to, že si chorý na hlavu," pokračuje Danko. 

"Kúpil som mu letenku v akciovej cene 19,90, doniesol som mu ju a on na mňa, vypadni ty špinavý buzerant," opísal Igor Matovič. 

​"Potom, čo pán poslanec Matovič ho denno denne provokuje, uráža a hecuje k takýmto vyjadreniam, mu už jednoducho rupli nervy," uviedol hovorca Andreja Danka, Tomáš Kostelník. 

Andrej Danko na margo zvyšovania cien tabakových výrobkov v relácii rádia Expres Braňo Závodský naživo uviedol, že by si Slovensko malo požičať a nie plátať dieru zvyšovaním daní. Podľa Danka my máme 48-percentné zadlženie a porovnal nás s Talianskom a Gréckom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy