Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Robert Fico navštívil košickú centrálu. Rozpory sa nekonali, tvrdí, že má plnú podporu
Zdielať na

Robert Fico navštívil košickú centrálu. Rozpory sa nekonali, tvrdí, že má plnú podporu

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Robert Fico pokračuje v návštevách krajských centrál strany. Vo štvrtok bol v Košiciach, odkiaľ prišla ostrá kritika straníckych pomerov volajúca po zmenách vo vedení strany. Na mieste bola aj bývalá europoslankyňa Monika Smolková, ktorá výhrady verejne prezentovala. Robert Fico tvrdí, že ide o individuálny názor jedného urazeného člena.

Fica zaujíma, aby strana opäť vyhral voľby. Považuje ju za štandardnú a stabilizovanú stranu a rozpor medzi lídrami podľa neho neexistuje. "Diskusia bola živá. Vo všetkých krajských mestách sa bavíme o rôznych témach. Najviac tu dnes rezonovala plná podpora vláde, Petrovi Pellegrinimu, plná podpora pokiaľ ide o vedenie strany. Pani Smolková tam bola. Pôvodne sme mali byť spolu na krajskej rade v utorok, ale bola v Bruseli a odovzdávala agendu. Je to jej individuálny postoj, nikto ju za jej názor nebude vyhadzovať ani karhať," uviedol Fico. 

Šéf krajskej rady Richard Raši potvrdil, že sa spolu s okresným šéfom Milanom Gécim diskusie zúčastnili. Výsledkom v tejto chvíli je, že Robert Fico má aj podporu košického kraja. "Oni neoponovali tomu, že si tieto veci musíme vyriešiť vo vnútri strany, aby sme do parlamentných volieb išli jednotne," povedal Raši. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy